Kondomer är det mest pålitliga skyddet mot sexuellt smittsamma könssjukdomar och oönskade graviditeter. De finns att köpa på bland annat apotek, i matbutiker, kiosker och på nätet. Det går nämligen alldeles utmärkt att köpa kondomer på nätet nu. Att handla kondomer online brukar i regel vara betydligt billigare än om man skulle köpa samma produkt i en butik eller på ett apotek.

Köp kondomer online

Varför säljs kondomer billigare på nätet?

I fysiska butiker säljs kondomer vanligtvis i förpackningar om minst tre enheter. Deras priser varierar vanligtvis från 3 till 5 euro. I priset ingår även förpackningen. Vid köp av kondomer online får du produkten förpackad i original folieförpackning utan extra kartong. Enhetspriset är lägre som ett resultat. 

Att köpa dessa preventivmedel online sparar också lägre priser. Ju mer man köper, desto mer sparar man. Genom att köpa lite större mängder slipper du köpa kondomer så ofta. När du till exempel handlar online hittar du bra erbjudanden för större mängder till ett lägre pris. Så det lönar sig mycket mer än att köpa ett paket med 3 enheter varje vecka.

En webbutik kan erbjuda billigare priser och samma kvalitet också för att den inte kräver fysiska butiker och de höga kostnader som är förknippade med sådana verksamheter.

Fördelar med online shopping

Att köpa kondomer på nätet hjälper till att undvika pinsamma situationer när vi köper sådana varor i en butik eller på apotek.

En annan fördel är att vid online köp

går det att komplettera önskat set från olika typer och få ett ännu bättre pris.

Sortiment

Vi erbjuder ett brett urval av kondomer i vår webbutik, så du hittar vad både män och kvinnor kommer att gilla. Kondomer för din maximala njutning. Var inte rädd för att blanda själv  olika alternativ eller köp färdiga mixpack för alla tillfällen och humör.

De som söker standardlösningar och säkerhet rekommenderar vi att välja en standardtjocklek. Det är kondomer med en tjocklek på 0,07-0,09 mm;

För dem som värdesätter väldigt naturlig känsla rekommenderar vi att välja tunnare skydd - 0,04-0,06 mm;

För analsex rekommenderar vi extra starka kondomer specifikt för denna typ av sex.

För att skänka störst njutning till både kvinnan och mannen rekommenderar vi kondomer med räfflor och knoppar.

Kondomer med smak är anpassade till bättre smakande oralsex och tillägger lite extra krydda i ert sexliv.

Det finns ju även latexfria kondomer i vår webbutik för personer som är allergiska mot latex.

Du väljer själv om du vill ha hemleverans eller om du hämtar paketet i närmaste postbutik eller

paketbox. Vi garanterar diskret förpackning och snabb leverans, så du kan alltid känna dig säker och trygg när du handlar hos oss på info@kondomerbilligare.se

Genom att besöka Kondomerbilligare.se godkänner du att vi använder cookies