Penispumpar


Om du letar efter trevliga sätt att bibehålla en erektion, erbjuder vi dig en kliniskt validerad enhet designad för män. Penispumpar är lätt att använda - placera bara cylindern på din penis och pumpa ut luften. Det resulterande vakuumet aktiverar blodflödet till penisområdet, vilket ger penis extra volym och längd. Med en pump blir resultatet kortlivat och endast synligt under en erektion. För långvarig exponering bör en vattentryckspump testas.

Priset på penispumpar

Materialen, funktionerna och möjligheterna som används i produktionen och tillverkaren bestämmer priset på penispumpen. Priserna på klassiska handpumpar varierar kraftigt - från 15 till 45 €. Vibrerande eller automatiska penispumpar är lite dyrare och kan kosta upp till 100 €. Den dyraste, men också den mest effektiva, eftersom det ger ett långsiktigt resultat är vattenpumpar. De kan också kosta € 150, beroende på modell.

Penispumpar i Kondomerbilligare.se webbutik

Pump Worx, en tillverkare av sexleksaker, erbjuder det största utbudet av klassiska, vibrerande och automatiska penispumpar. Pumped och ToyJoy erbjuder bra valuta för pengarna pumpar. Den högsta klassen av penispumpar är Bathmate vattenpumpar. För att bibehålla en erektion även efter att du har använt pumpen, använd penisringar, som inte bara hjälper till att bromsa blodcirkulationen, utan också låter dig njuta av extra, behagliga förnimmelser.

Genom att besöka Kondomerbilligare.se godkänner du att vi använder cookies