Artiklar som är beställda från webbutiken Kondomerbilligare.se kan returneras inom 14

Kommer att returneras om:

• Du fick det du inte beställde.

• Du har fått en defekt vara.

• Du har ändrat dig och vill inte längre ha produkten du beställt (på grund av hygienkrav gäller detta inte kondomer som säljs i styck).

Returprocess:

1. Vänligen informera oss om din avsikt att returnera varorna som du fått från vår * onlinebutik. Ge oss ditt meddelande via e-post i avsnittet "Kontakter". I meddelandet, inkludera anledningen till returen eller din önskan att byta ut varorna mot andra varor eller få pengarna tillbaka.

2. Förpacka endast varorna säkert i samma eller liknande förpackning som du tagit emot varan i efter att du har fått vår bekräftelse på möjligheten att returnera varan. Tills paketet kommer – innehållet är ditt ansvar. Vi rekommenderar därför att paketet packas säkert och skickas tillbaka med rekommenderat brev. Vi ersätter dig endast kostnaden för att returnera varan om du inte fått det du beställt eller om du fått den defekta varan.

3. Vi kommer att informera dig så snart vi tagit emot varorna. Pengarna kommer att återbetalas eller en ny vara skickas inom 7 arbetsdagar.

VARNING! Alla returnerade varor kommer att kontrolleras. Om förpackningen visar sig vara skadad (andra än de som diskuterats med kunden innan varorna returnerades) kommer pengarna inte att återbetalas och varorna kommer inte att bytas ut.

Om du har ytterligare frågor svarar vi gärna på dem!

info@kondomerbilligare.se

Genom att besöka Kondomerbilligare.se godkänner du att vi använder cookies