RFSU kondomer


RFSU kondomer är det största kondommärket i Skandinavien

RFSU-kondomer är mest populära i Sverige, Finland och Norge. De är tillverkade enligt de högsta säkerhetsstandarderna i ISO 4074 och är alla elektroniskt inspekterade. Företaget lägger en del av sin vinst på utbildning och information om relations- och sexfrågor i Sverige, Finland och Norge.

RFSU är mer än bara ett kondommärke. RFSU (Riksförbundet för sexuell upplysning) arbetar för att forma opinionen om sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter, samt ge information och utbildning om sexualitet och relationer. RFSU grundades 1933 och har varit en viktig organisation för sexualundervisning sedan dess.

RFSU tror att intimsex spelar stor roll för många människor. Av den anledningen vill RFSU göra gratis information om sexualundervisning och allt som rör intimt liv lätt tillgänglig för alla.

RFSU kondomsortiment

De populäraste kondomerna från detta företag är Magic och Näkken, du hittar dem i vår webbutik i RFSU-kondomkategorin. Prova även de tunnare RFSU-kondomerna Beyond Thin eller RFSU Power Boost-kondomen som innehåller l-arginin.

Genom att besöka Kondomerbilligare.se godkänner du att vi använder cookies