Knipkulor & Geishakulor


Vaginala Knipkulor & geishakulor

Inte diamanter, men vaginala kulor bör vara flickors bästa vänner! Utöka din njutning och träna kroppen för multipla orgasmer. Våra knipkulor finns i olika former, färger, storlekar och vikter, och erbjuder precis rätt val för både nybörjare och erfarna användare.

Kegel, en gynekolog som levde i början av 1900-talet, utvecklade Kegel-tränings systemet, som inte bara stärker livmoderns muskler, men också hjälper till att förhindra urinläckage genom att träna upp muskulaturen. Rekommenderas av gynekologer både vid planering av graviditet och i postpartum period. Det fantastiska är att med dessa knipkulor kan du träna var som helst och när som helst. De flesta knipkulor har en vikt inuti, vilket inte bara gör dem tyngre utan också skapar en härlig vibrerande effekt - när du rör dig kommer knipkulor att röra sig synkront.

Knipkulor för nybörjare

Till att börja med rekommenderas att du väljer plast- eller silikonkulor som väger mindre än 50-70 g eller mer än 3 cm i diameter. Det är lättare att hålla kulor inne. När du känner att du håller kulorna inne utan mycket ansträngning, gå vidare till tyngre kulor för erfarna.

Knipkulor för erfarna

Avancerade knipkulor för damer kan vara i silikon, plast, glas eller metall,vanligtvis upp till 3 cm i diameter eller tyngre än 70 g. De är små och tunga, så det krävs mycket ansträngningar för att hålla dem inne. I bottnen sitter ett långt snöre som ser till att du snabbt, lätt och säkert kan ta ut kulorna efter din träning.

Vibrerande knipkulor

Komplettera din sexleksaker med dessa riktigt fantastiska feminina tillbehör. Dessa är ännu bättre knipkulor som ger hälsofördelar och samtidigt njutning. Nu kan du både träna din bäckenbotten, få häftigare orgasmer och krydda ditt sexliv på samma gång. Vibrerande kulor är vanligtvis gjorda av silikon, laddas och styrs av en fjärrkontroll eller med hjälp av en smartphone. Dessa knipkulor är lämpliga för både nybörjare och erfarna användare. 

Knipkulor set

Den mest praktiska lösningen för kvinnor som vill prova Kegels träningssystem. Vå består av två eller flera, enkla eller dubbla knipkulor i olika vikter och storlekar, så att du kan välja den mest praktiska kombinationen av storlek och vikt för dig. Genom att köpa knipkulor-setet kommer du att kunna nå den avancerade nivån, även om det här är dina första knipkulor i livet.

Knipkulor online -  Kondomerbilligare.se

I vår e-butik väljer både erfarna och nybörjare ett stort utbud av knipkulor. Vi rekommenderar de universella SVAKOM-set, de smarta vibrerande knipkulor We-Vibe eller Magic Motion. För dem som letar efter ett bra förhållande mellan pris och kvalitet, rekommenderar vi produkter från OVO eller ToyJoy. I vår e-butik hittar du även de lyxiga LELO eller Fun Toys. Våra produkter skall uppskattas av varje kvinna!

Genom att besöka Kondomerbilligare.se godkänner du att vi använder cookies