Analglidmedel


Glidmedel för analsex

Analsex kräver speciell förberedelse, användning av glidmedel som är speciellt tillverkade för analsex och anala sprayer för att hjälpa till att penetrera. Produkter för analsex är berikade med extrakt som underlättar penetrering och närar huden. De förhindrar inte bara skador på din känsliga hud i det anala området, utan ger också elasticitet och mjukhet. I den här kategorin av analvaror hittar du inte bara glidmedel utan även analsprej, vilket hjälper dig och din hud att och förbereda sig för trevlig analsex. Analogiska glidmedel tillverkas på basis av vatten eller silikon. Medan de flesta vaginala glidmedel är vattenbaserade, glidmedel för analsex är baserade på silikon som ger extra långvarig glideffekt.

Analglidmedel pris

Glidmedel för analsex är något dyrare. Priset beror på om det är ett vatten- eller silikonbaserat glidmedel, förpackningen och varumärken. Vanligtvis sträcker sig förpackningar i volym från 20 ml till 100 ml. Du kan köpa en flaska anal glidmedel av god kvalitet från 50 kr, och priset på 100 ml förpackningar är mellan 70 och 200 kr. Glidmedel av högsta kvalitet kan kosta upp till 300 kr.

Glidmedel för analsex är billigare på vår hemsida Kondomerbilligare.se

För den som är nybörjare på analsex är det bra att alltid använda glidmedel eller anal spray. Många par undviker analsex eftersom deras första upplevelse kan vara smärtsam eller på annat sätt obehaglig. I sortimentet av vår butik hittar du de mest kända tillverkarna av analglidmedel, såsom Pjur, Aquaglide, Bioglide, Boys Own. Vi kommer att erbjuda olika förpackningar och volymer!

Genom att besöka Kondomerbilligare.se godkänner du att vi använder cookies